1. Hey Guest! If you're more than just a WildStar fan and want to keep up on the latest MMO news, reviews and opinion pieces then I'd like to suggest you visit our sister site MMO Central

Recruiting [EU] [PvX] Finnish guild Harbinger recruiting on Exiles!

Discussion in 'Exile Guilds, Circles and Warparties' started by Dwina, May 31, 2014.

 1. Dwina

  Dwina Guest

  English summary
  Harbinger is middle sized Finnish gaming community and our newest guild is starting in Wildstar. Our side will be on Exiles. We are looking for at least 16-year-old players who can speak and write Finnish fluently. No matter if you are experienced or newcomer, we have a lots of to do in the game and we are about to do everything Carbine offers us in the game from PvP to raids and warplots. We are helpful and friendly community with sense of humour but also some kind of dedication for the guild; we want to play together and accomplish as much as possible. Playing games is our hobby and we want to use our spare-time with good friends and active community. We are active Mumble users and we have our own website. You can visit on our website here: harbinger.enjin.com

  Following recruitment post is in Finnish only since we are recruiting only people who speak and write Finnish fluently.

  Keitä me olemme?
  Olemme keskikokoinen suomalainen peliyhteisö, jossa seuraava aluevaltauksemme on cartoon-henkinen sekä scifi-teemalla varustettu Wildstar. Olemme sijoittuneet Hazak EU PvP-serverille sekä Exilen puolelle. Toimintamme peliyhteisössä koostuu tällä hetkellä pienistä peliryhmistä aina World of Tanksista Dayzin, ja nyt suurin pelikiltamme tulee olemaan Wildstarissa. Harbinger on perustettu vuonna 2011 Star Wars: The Old Republic -mmo-peliä varten, josta olemme levittäytyneet aina Guild Wars 2:seen, World of Warcraftiin sekä lukuisiin muihin peleihin pieninä kiltaryhminä. Joukkoomme on liittynyt myös Detachment 4 The Secret World- pelistä, joka muuttui vastikään HC-raidikillasta Harbinger-yhteisön yleiseksi killaksi.

  Meiltä löytyy pelistä jo circle nimeltä The Harbingers, johon voivat liittyä kaikki halukkaat suomalaiset pelaajat toistaiseksi ilman erillistä hakemusta. Kaikki kaverit ja kavereiden kaverit ovat siis tervetulleita! Kaikilla jäsenillä on tällä hetkellä rekryämisoikeudet, ja minuun voi olla suoraan yhteydessä pelin kautta. Löydät minut siis Dwina -nimellä.

  Ketä me etsimme?
  Etsimme vähintään 16-vuotiaita pelaajia, jotka ovat kiinnostuneet kaikenmoisesta tekemisestä aina PvP:stä warplotteihin, raidaamiseen ja yleiseen hauskanpitoon. Aiempi pelikokemus on eduksi, mutta otamme myös aloittelijoita matkaamme. Olemme avulias ja asiallinen yhteisö unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa. Pelaaminen on vapaa-aikaamme, ja haluamme käyttää sitä tekemällä hauskoja eventtejä yhdessä kiltaporukan kanssa. Odotamme jonkinlaista omistautumista killalle ja pelille, mikä käytännössä tarkoittaa, että osallistut killan eventteihin sinulle sopivaan aikaan ja olet aktiivisesti mukana toiminnassa. Haluamme kasvaa tiiviiksi yhteisöksi Wildstarissa, jossa yhteinen tekeminen on avainasemassa, emmekä olisi vain joukko tuntemattomia ihmisiä kuppikuntineen. Odotamme myös pelaajiltamme fiksua käytöstä kanssapelaajia kohtaan niin pelin sisällä, sivustolla kuin puheohjelmassa, mutta myös huumorintajua ja rentoa meininkiä.

  Käytämme puheohjelmanamme Mumblea, jonka käyttö on erittäin toivottavaa, jotta killan toimintaan pääsee helpommin mukaan. Myös foorumimme ja kiltasivumme ovat aktiivisessa käytössä, ja käytämme tarpeen mukaan raidikalenteria selkeyttääksemme tapahtumien järjestämistä ja niihin ilmoittautumista sekä osallistumista.

  Tee sivustomme kautta hakemus jo tänään osoitteessa harbinger.enjin.com!
   

Share This Page