1. Hey Guest! If you're more than just a WildStar fan and want to keep up on the latest MMO news, reviews and opinion pieces then I'd like to suggest you visit our sister site MMO Central

WildstarMMO.se Swedish Fansite

Discussion in 'WildStar Fan Creations' started by Exzear, Jul 13, 2013.

 1. Exzear

  Exzear New Cupcake

  Joined:
  Jul 12, 2013
  Likes Received:
  1
  Trophy Points:
  3
  Hello everyone this thread will soon continue on in swedish and im sorry and i know its an english speaking forum but i would love if some of the swedes here would check out my site that is still in the early stages but i still hope they like the idea to have some sort of swedish Wildstar community!

  Tjosan, Jag har jobbat på en svensk fan sida för WildStar och hoppades på att några av er svenskar här ville ta er en titt på www.wildstarmmo.se en sida jag jobbar på just nu jag planerar på att ha mycket mer info och saker att göra/läsa och även ha forumet på sidan såklart. Men jag hoppas ni tycker som jag och hoppas på att kunna få en bra svensk community i detta spel, ta en titt och regga er gärna på forumet jag har där och säg vad ni tycker jag ska fixa. Jag har planer och visioner om sidan men ge gärna tips på saker som jag kanske inte tänkt på men glöm inte att den är långt från klar :)

  kan även följa mig på twitter @WildstarSWE

Share This Page